designing, building and operating
unique visitor experiences for a large public

Researchers

Voor multimedia en grafische opstellingen zoeken we hoge resolutie beelden in de archieven van internationale musea en in beeldbanken. We coördineren de administratieve aanvraag en de copyright clearing.

Storytellers &
scenografen

We vertalen wetenschappelijke tentoonstellingsconcepten en content van inhoudelijke specialisten naar bezoekscenario’s en passende verhaallijnen.

Samen met onze opdrachtgevers en partners creëren we narratieve ruimtes en ‘engaging environments’ voor musea, tentoonstellingen en bezoekerscentra.

Ingenieurs
speciale
technieken

 

We zorgen ervoor dat elk creatief idee een duurzame, ecologische, gebruiksvriendelijke en betrouwbare museuminstallatie wordt: van multimedia tot verlichting en speciale technieken.

Grafische vormgevers en interieurarchitecten

Wij geven tentoonstellingen en bezoekerservaringen een unieke ‘look and feel’ met weldoordachte keuzes in vorm, kleur, licht en materiaal.

Project
managers

Wij zijn uw aanspreekpunt doorheen alle fasen van het project. We zorgen voor een goede communicatie en bedenken een samenwerkingsmodel op maat van uw team en project.

Multimedia
producers

Wij zijn een in-house productieteam gespecialiseerd in film en audio voor musea en tentoonstellingsruimtes. We coördineren ook complete multimedia-installaties: concept, design, tekstredactie, vertaling, eindredactie, beeldresearch, copyright clearing, animatie, software engineering, postproductie, testing en installatie.

Socclage
specialisten

We creëren het interieur van vitrines, met standaard socclage of maatwerk, en dit voor verschillende typologieën en artefacten. Onze specialisten zijn interieurontwerpers met een ruime ervaring in de conservatie en opstelling van museumobjecten.

Productie-atelier
en techniekers

Met ons productieatelier realiseerden we al meer dan 160 tentoonstellingen en museuminstallaties, zowel kleine projecten als grote ondernemingen. Schrijnwerkers, elektriciens, hardware specialisten en decorbouwers werken samen om een hoge kwaliteit te bereiken met de laatste innovatieve technieken.

Maintenance
service engineers

We helpen om tijdens de openingsuren alles ‘up and running’ te houden. We willen op elk moment de meest optimale bezoekerservaring kunnen garanderen.

Operation
managers

Een museum shop, reservaties, begeleide bezoeken, ticketverkoop, onthaal of special events; wij hebben een ruime ervaring in de organisatie van het dagelijks management van tijdelijke tentoonstellingen en permanente museumsites.